Українська версія сайту

В ННІ № 2 розпочато Тиждень безпеки дорожнього руху

19-05-2021

На виконання доручення директора департаменту персоналу МВС України Геннадія Доскевича «Про проведення Тижня безпеки дорожнього руху», в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ розпочались правопросвітницьки заходи за одноїменною назвою.

В ННІ № 2 розпочато Тиждень безпеки дорожнього руху

Так, 17 травня 2021 року курсанти 4 курсу Ярослав Товстопят і Вікторія Мозгова провели правопросвітницький захід з учнями 6-7 класів Навчально-виховного комплексу «Домінанта». Навівши неприємну статистику скоєних дорожньо-транспортних пригод, для вихованців закладу проведена інтерактивна лекція на тему «Безпека на дорозі».

В ННІ № 2 розпочато Тиждень безпеки дорожнього руху

18 травня 2021 року для студентів 1-2 курсу та курсантів 1 курсу, фахівцем 1 категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майором поліції Катериною Денисенко, проведено виховну години на тему: «Безпека дорожнього руху».

В ННІ № 2 розпочато Тиждень безпеки дорожнього руху

19 травня 2021 року фахівець 1 категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майором поліції Віталієм Редькою проведено виховну годину на тему: «Безпека дорожнього руху», з учнями 6 класу гімназії «Троєщинна», дистанційно з використанням інтернет-платформи «ZOOM».

Такі заходи здійснюються з метою поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності та скорочення кількостей смертей і травм у світі, що згідно 74-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН проголошено Глобальною метою Десятиліття.

Робота триває!

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X