Українська версія сайту

01-02-2021 Строка
Інструктаж перед проходженням стажування здобувачами ступеня вищої освіти бакалавра ННІ № 2 НАВС в експертних підрозділах МВС України Фото

29 січня в навчально-науковому інституті № 2 було проведено онлайн інструктаж для здобувачів освітньо-професійної програми «Право» студентів 4-го курсу, яких направляють для проходження стажування в підрозділи Експертної служби МВС України.

26-04-2021 Строка
Відзначення Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф  в ННІ № 2 Фото

35 років тому світ сколихнула страшна новина – 26 квітня сталася трагедія, яка увійшла в історію людства під назвою Чорнобильська катастрофа, найбільша техногенна аварія ХХ століття. Відтоді Чорнобиль став зоною душевного болю і постійної тривоги мільйонів українців.

01-02-2021 Строка
Патріотична складова виховного процесу Фото

29 січня в Україні відзначали роковини трагічної події, яка стала прикладом мужності й незламності українського духу, – бою під Крутами.

22-02-2021 Строка
Курсант ННІ № 2 призер відкритого чемпіонату м. Києва  з боротьби самбо. Фото

20 лютого у столиці проходив відкритий чемпіонат по боротьбі самбо серед чоловіків, в якому брав участь представник навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ.

16-03-2021 Строка
Профорієнтаційна робота під час стажування Фото

16 березня голова курсантського самоврядування навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ, капрал поліції Аліна Яцина, яка на даний момент перебуває на стажуванні у Покровському РУП ГУНП в Донецькій області активно проводить правопросвітницьку та профорієнтаційну роботу.

09-02-2021 Строка
Студенти ННІ № 2 відвідали школу з профорієнтаційною лекцією Фото

9 січня, студенти навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ, відвідали Ірпінське навчально-виховне об'єднання «Освіта» Ірпінської міської ради Київської області, де провели профорієнтаційну лекцію для її вихованців.

09-02-2021 Строка
Зустріч директору інституту з курсантами після проходження стажування Фото

8 січня курсанти 3 курсу навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ прибули до інституту після стажування в практичних підрозділах Національної поліції України.

09-02-2021 Строка
Курсанти ННІ № 2 допомагають рятувати місто від снігових заметів Фото

На виконання Плану заходів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та органів місцевого самоврядування щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного і природнього характеру в осінньо-зимовий період 2020-2021 року, затвердженого 07 липня 2020 року, визначено завдання щодо забезпечення залучення до ліквідації наслідків тривалих снігопадів студентів (курсантів) та військовослужбовців для надання допомоги по прибиранню снігу.

11-02-2021 Строка
Мережевий етикет. В ННІ № 2 проведено виховну годину Фото

10 січня в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ відбулась виховна година на тему Мережевий етикет.

08-07-2021 Строка
Проведення інструктажів для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра ННІ № 2 перед проходженням ознайомчої практики в підрозділах Головного управління Національнї поліції у м. Києві та у Київському НДЕКЦ МВС України Фото

08 та 09 липня, на базі навчально-наукового інституту № 2, відповідно до Положення про практичну підготовку слухачів та курсантів вищих навчальних закладів МВС України, графіку організації освітнього процесу в Національній академії внутрішніх справ на 2020/2021 навчальний рік, було проведено інструктажі для курсантів та студентів 1-х курсів перед проходженням ознайомчої практики у Дніпровському управлінні поліції ГУНП в м. Києві та Київському НДЕКЦ МВС України.

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X