Українська версія сайту

Бінарне практичне заняття за участю представника практичного підрозділу

10-12-2021

10 грудня старшим викладачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз навчально-наукового інституту № 2 Олексієм Волошиним було проведено бінарне практичне заняття з теми «Мікрооб’єкти як джерело криміналістичної інформації» для майбутніх спеціалістів-криміналістів. З метою посилення практичної складової, навичок та вмінь курсантів при проведенні слідчих (розшукових) дій. До участі в практичному занятті долучився начальник сектору техніко-криміналістичного забезпечення Шевченківського районного управління Національної поліції України підполковник поліції Іван Йолкін.

Бінарне практичне заняття за участю представника практичного підрозділу

Спільно із практичним працівником було обговоренні питання особливостей роботи із окремими категоріями слідів кримінальних правопорушень, на якому представник практичного підрозділу поділився своїми знаннями та досвідом щодо важливості виявлення, фіксації, вилучення мікрооб’єктів на місці події.

Бінарне практичне заняття за участю представника практичного підрозділу

Проведене бінарне заняття виявилось корисним, цікавим та актуальним у сучасних умовах практичної діяльності спеціалістів-криміналістів.

Кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X