Українська версія сайту

Виховна година для першокурсників ННІ № 2

08-09-2021

8 вересня в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ проведено виховну годину для курсантів-першокурсників, які проходять табірний збір.

Виховна година для першокурсників ННІ № 2

Заступник директора інституту підполковник поліції Євген Білозьоров спільно з фахівцями групи забезпечення освітнього процесу підполковником поліції Катериною Усенко та старшим лейтенантом Інною Єрмоленко ознайомили здобувачів вищої освіти з організацією освітнього процесу в інституті. Було приділено увагу роботі наукових гуртків, проведення конкурсів наукових робіт, а також конференцій та круглих столів тощо.

Виховна година для першокурсників ННІ № 2

Перед курсантами виступила представниця бібліотеки інституту Валентина Возна, яка провела лекцію на тему «Особливості використання електронних ресурсів бібліотеки академії». На зібранні доведено правила користування бібліотекою, її можливостями, спектр послуг щодо підбору матеріалів для наукових робіт, отримання консультацій та допомоги у пошуку літератури в системі карткових каталогів і картотек, отримання консультацій стосовно пошуку документів в електронному каталозі, надання переліку ресурсів в мережі Інтернет (WI-FI) із можливістю ознайомлення з документами у сфері юриспруденції та міжнародного права, систематичного і своєчасного інформування першокурсників про нові надходження. Також на зборах продемостровано алгоритм дій користувачів щодо отримання інформації з електронного архіву бібліотеки на Інтернет-порталі академії, де зберігаються електронні варіанти навчальних підручників та посібників, що допоможуть прешокурсникам ефективно та якісно здійснювати підготовку до освітнього процесу.

Виховна година для першокурсників ННІ № 2

Крім того, співробітники бібліотеки організували виставку сучасної наукової літератури, якою курсанти будуть користуватись протягом всього періоду навчань. Табірний збір триває!

Навчально - науковий інститут № 2

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X