Українська версія сайту

День пам’яті в ННІ № 2

29-08-2021

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

День пам’яті в ННІ № 2

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

День пам’яті в ННІ № 2

Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

День пам’яті в ННІ № 2

О 10 годині в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ був приспущений державний прапор, а в актовій залі відбувся мітинг-реквієм, на якому заступник директора інституту підполковник поліції Євген Білозьоров анонсував загальнонаціональну хвилину мовчання.

Фахівці І категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Віталій Редька і майор поліції Катерина Денисенко провели виховну годину, здійснивши історичний екскурс серпневих подій 2014 року.

По завершенню курсантам-першокурсникам, в рамках організації дозвілля, показали художній фільм українського режисера Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги».

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X