Українська версія сайту

Впевнено крокуємо до колективного імунітету

10-06-2021

10 червня в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ проводилась вакцинація постійного і перемінного особового складу.

Впевнено крокуємо до колективного імунітету

Так, протягом останнього часу, в інституті постійно здійснювалась роз’яснювальна робота серед особового складу щодо необхідності вакцинації для формування колективного імунітету.

Впевнено крокуємо до колективного імунітету

Колективний імунітет – це захист від інфекційного захворювання, що виникає завдяки розвитку імунітету у населення в результаті вакцинації або перенесеної хвороби. У Всесвітній організації охорони здоров'я вважають, що колективний імунітет проти коронавірусу буде досягнений, якщо вакцинують 60-70% світового населення.

Впевнено крокуємо до колективного імунітету

Так, перед курсантами і студентами інституту виступили представник медичної частини лікар – Любомира Гнатів та фахівці територіального медичного об’єднання МВС у Київській області, які, з урахуванням епідеміологічної ситуації та карантинних обмежень, провели підготовчі заходи перед початком вакцинування.

Впевнено крокуємо до колективного імунітету

Директор інституту підполковник поліції Андрій Саковський повідомив, що кількість вакцинованих серед постійного особового складу інституту сьогодні складає 90%, а сьогодні розпочато вакцинацію перемінного особового складу. Крім того директор зауважив, що ефективність досягнення колективного імунітету, залежить від свідомого ставлення кожного громадянина до вакцинації та дотримання всіх протиепідемічних заходів з посиленим епідемічним наглядом за COVID-19.

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X