Українська версія сайту

Діджитал етикет. В ННІ № 2 проведено виховну годину

28-05-2021

27 травня в навчально-науковому інституті № 2 Національної академії внутрішніх справ відбулась виховна година на тему «Діджитал етикет».

Діджитал етикет. В ННІ № 2 проведено виховну годину

В епоху тотальної діджиталізації з’явилося багато правил цифрового етикету. Часто вони навіть суперечать одне одному. Це пов’язано зі збільшенням кількості комунікаційних процесів і з різними характерами цих процесів. Те, що може підходити одній організації, одній сфері діяльності, не підходить іншій. Те саме стосується неформальної комунікації.

Діджитал етикет. В ННІ № 2 проведено виховну годину

Фахівець І категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Віталій Редька ознайомив здобувачів вищої освіти із наказами щодо зміцнення дисципліни і законності і провів роз’яснювальну бесіду щодо наслідків розміщення на особистих сторінках у соціальних мережах інформації фото- та відеоматеріалів, які можуть компрометувати чи дискредитувати працівників поліції, правоохоронні органи або мати резонанс у суспільстві.

Разом зі спеціалісткою з етикету Альоною Калініченко ми розібралися, що таке культура контакту і як варто поводитися в діджитал-світі, щоб справити хороше враження й отримати бажаний зворотний зв’язок.

Пані Альона, звернула увагу на основні моменти і тонкощі, а саме, про, що необхідно пам’ятати щоб зробити спілкування зрозумілішим, зняти напруження у співрозмовників, а не затиснути їх у рамки.

Крім того нашим вихованцям роз’яснено, що таке цифрова дистанція в контексті спілкування в електронній пошті, особистої сторінки у соціальних мережах, а також у месенджерах, прив’язаних до номеру телефона та особистого дзвінка. Також увагу було приділено голосовим повідомленням, а також характеру і тональності листування.

Дякуємо пані Альоні за цікавий інтерактив, адже правила цифрового етикету, безперечно, важливі на старті комунікації з людиною.

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X