Українська версія сайту

Відзначення Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф в ННІ № 2

26-04-2021

35 років тому світ сколихнула страшна новина – 26 квітня сталася трагедія, яка увійшла в історію людства під назвою Чорнобильська катастрофа, найбільша техногенна аварія ХХ століття. Відтоді Чорнобиль став зоною душевного болю і постійної тривоги мільйонів українців.

І саме тому сьогодні, 26 квітня 2021 року в навчально-науковому інституті № 2 НАВС відзначають Дня пам’яті трагедії, висловлюючи співчуття жертвам та слова вдячності ліквідаторам.

Відзначення Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф  в ННІ № 2

Співробітники бібліотеки інституту, традиційно, підготували виставку художньої, публіцистичної літератури, фотоматеріалів, що детально показують про події, а також наслідки страшної трагедії.

Відзначення Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф  в ННІ № 2

Продовженням заходів стало покладання квітів до Меморіалу жертв Чорнобильської трагедії Деснянської районної в місті Києва державної адміністрації. У заходах брали участь: фахівці І категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля інституту майор поліції Віталій Редька і майор поліції Катерина Денисенко, а також голова курсантського самоврядування капрал поліції Аліна Яцина, командир 401 н.г. капрал поліції Іларіон Гололобов.

Відзначення Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф  в ННІ № 2

Вічна пам'ять жертвам і героям-ліквідаторам!

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X