Українська версія сайту

Кураторська робота з першокурсниками в дистанційному форматі

08-11-2021

Відповідно до наказу НАВС від 29 жовтня № 1230 «Про організацію дистанційного навчання для здобувачів вищої освіти навчально-наукового інституту № 2», курсанти інституту в період із 30 жовтня продовжують навчання в дистанційному форматі. Постійно підтримуючи контакти зі 101 навчальною групою, її куратор – провідний науковий співробітник науково-дослідної лабораторії ННІ № 2 полковник поліції Володимир Юсупов 8 листопада провів зустріч із курсантами на платформі ZOOM.

Кураторська робота з першокурсниками  в дистанційному форматі

Виховну бесіду було спрямовано на підтримання зацікавленості в опануванні навчальних дисциплін, акцентовано на неухильному дотриманні службової і транспортної дисципліни, правил поведінки поза межами академії.

Кураторська робота з першокурсниками  в дистанційному форматі

Додатково доведено вимоги стосовно дотримання карантинних заходів в умовах поширення коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2.

Курсанти повідомили, що отримують достатній обсяг навчального матеріалу, якісно готуються до занять, тож дистанційний формат освітнього процесу в академії налагоджено на належному рівні.

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X