Українська версія сайту

Випускники ННІ № 2 НАВС

06-07-2021

Настав цей радісний і водночас сумний день - сьогодні ми випускники. Ми йдемо у доросле життя, з головою зануритися в світ відповідальності і обов'язків, але нам не страшно. Звичайно, будуть складності, без цього ніяк. Але, саме в навчально-науковому інституті № 2 НАВС ми навчились не боятися труднощів, долаючи їх з легкістю і високо піднятою головою.

Випускники ННІ № 2 НАВС

Вчитися було цікаво, весело, але частіше відповідально. Поступово ми дізнавалися все більше про світ, який нас оточує, осягали таємниці юриспруденції та криміналістики.

Випускники ННІ № 2 НАВС

Випускники навчально-наукового інституту № 2 НАВС в 2021 році, щиро вдячні науково-педагогічному та командно-адміністративному складу інституту за отримані знання і набуті навички.

Випускники ННІ № 2 НАВС

Ми бажаємо кожному з нас знайти своє покликання в житті, знайти себе, подарувати собі цілу скриню корисних знань, отримавши найкращі дипломи про вищу освіту і стати найкращими працівниками. Ми будемо завжди підтримувати авторитет та імідж нашого навчального закладу, нашій рідної академії, котрій виповнилося 100 років!

Випускники ННІ № 2 НАВС

Тож збережемо теплі спогади про Національну академію внутрішніх справ, а саме про навчально-науковий інститут № 2!

Випускники ННІ № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X