Українська версія сайту

Естетичне виховання здобувачів вищої освіти ННІ № 2

25-05-2021

22-23 травня, в рамках організації дозвілля, курсанти і студенти навчально-наукового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ, у супроводі фахівця І категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майора поліції Віталія Редьки відвідували музеї столиці.

Естетичне виховання здобувачів вищої освіти ННІ № 2

22 травня наші вихованці відвідали Національний музей історії України, де, за домовленістю з адміністрацією музею, було проведено тематичну екскурсію на тему «Пізнє Середньовіччя і ранній модерн. Україна XVII-XVIII столітті». Гетьманщина, Київська метрополія, Києво-Могилянський колегіум, Іван Мазепа та багато інших цікавих тем та отриманої інформації для роздумів.

Естетичне виховання здобувачів вищої освіти ННІ № 2

23 травня студенти і курсанти відвідали музей історичних коштовностей України, музей, що своєю розкіщщю та оригінальністю дивує відвідувачів з усього світу і заслужено вважається родзинкою культурної спадщини України. Загальновідома Скіфська золота пектораль, яка своєю унікальністю вражає митців і ювелірів своєю складністю виготовлення, і радує око кожного, хто наблизиться до неї.

Естетичне виховання здобувачів вищої освіти ННІ № 2

Вихованці інституту подякували керівництву за цікаве організоване дозвілля!

Навчально-науковий інститут № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X