Українська версія сайту

Бінарне практичне заняття за участю практичного працівника

18-11-2021

18 листопада 2021 року завідувачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз майором поліції Володимиром Атаманчуком було проведено бінарне практичне заняття з теми «Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності спеціалістів-криміналістів» у системі підвищення кваліфікації для спеціалістів-криміналістів відділів криміналістичного забезпечення слідчих підрозділів головних управлінь Національної поліції України. До участі в занятті долучився головний спеціаліст відділу криміналістичного забезпечення Головного слідчого управління Національної поліції України підполковник поліції Максим Абраков.

Бінарне практичне заняття за участю практичного працівника

Спільно із практичним працівником було обговорено актуальні проблеми службової діяльності спеціалістів-криміналістів. З використанням можливостей інтерактивної дошки, окрему увагу присутніх, було акцентовано на використанні можливостей інформаційної підсистеми «Слід» під час обліку криміналістичного значущої інформації за результатами проведених слідчих (розшукових) дій, а також особливостях її функціонування.

Бінарне практичне заняття за участю практичного працівника

З практичними працівниками були обговорені особливості введення та обліку інформації, в залежності від категорії виявлених слідів, можливості застосування спеціалізованого техніко-криміналістичного обладнання. Дискусія була жвавою та викликала велику цікавість присутніх.

Проведене бінарне заняття виявилось корисним, цікавим та актуальним у сучасних умовах практичної діяльності спеціалістів-криміналістів.

Кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2, Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X