Українська версія сайту

Науковий захід з нагоди Міжнародного дня філософії в ННІ №2

19-11-2021

19 листопада 2021 року відбувся круглий стіл курсантів першого курсу навчально-наукового інституту №2 з теми «Логічний інструментарій правоохоронної діяльності», який був приурочений Міжнародному дню філософії .

Відкрив науковий захід заступник директора інституту Євген Білозьоров, який побажав дослідникам-початківцям тривалої, результативної та успішної праці на науковій ниві.

Вступну доповідь із теми «Правила, помилки та хитрощі в юридичній аргументації», виголосив професор кафедри філософії права та юридичної логіки Олег Павлишин, який власним прикладом заохотив курсантів до апробації результатів власних досліджень у наукових публікаціях.

Юні дослідники, перейнявши ініціативу старшого покоління науковців, гідно виступали і полемізували щодо важливих та актуальних проблем застосування інструментарію логічної науки у правоохоронній і, зокрема, поліцейській діяльності.

Всім, без винятку доповідям, були притаманні змістовність, послідовність та чіткість висвітлення матеріалу. Разом із тим, оргкомітет визначив найактуальніші теми виступів: «Роль аргументації та критики в професійній діяльності», «Версія як різновид гіпотези», «Мислення і логіка як інструменти поліцейської діяльності», «Роль законів логіки в поліцейській практиці», «Методи аргументації в судових дебатах».

Оргкомітет круглого столу висловлює слова вдячності всім учасникам та бажає натхнення і успіхів у подальшій навчальній та науковій роботі.

Науковий захід з нагоди Міжнародного дня філософії в ННІ №2

Кафедра філософії права та юридичної логіки, навчально-науковий інститут №2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X