Українська версія сайту

КРИМІНАЛІСТИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

10-12-2021

9 грудня у навчально-науковому інституті №2 Національної академії внутрішніх справ відбулося розширене засідання наукового гуртка з проблем «Трасологічних, дактилоскопічних досліджень та криміналістичного зброєзнавства» кафедри криміналістичного забезпечення і судових експертиз. На засідання запрошені заступник директора ННІ№2 НАВС підполковник поліції Євген Білозьоров, завідувач кафедри майор поліції Володимир Атаманчук, заступник начальника відділу організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності НАВС підполковник поліції Олександр Калиновський, представник практичного підрозділу Національної поліції, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Святошинського УП ГУНП у м. Києві, капітан поліції Альона Скалозуб, члени наукового гуртка (курсанти, студенти).

КРИМІНАЛІСТИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Зустріч наукового товариства відбулась в межах Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», щодо запобіганню та протидії випадкам домашнього насильства, насильства за ознакою статі, торгівлі людьми та забезпечення прав і свобод людини та громадянина .

КРИМІНАЛІСТИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Розпочав науковий захід керівник наукового гуртка доцент кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз Юрій Приходько. Заступник директора Євген Білозеров привітав гуртківців вступним словом, а Володимир Атаманчук в свою чергу довів інформацію стосовно важливості підняття даної теми та побажав плідної наукової діяльності. Олександр Калиновський зауважив у своєму виступі, що тема засідання є актульною для нашого суспільства і саме на молодих науковців покладається велика надія щодо дослідження причин і наслідків проявів насильства. Практичний працівник Альона Скалозуб у своєму виступі зазначила про особливості діяльності сектору ювенальної превенції відділу превенції Святошинського УП ГУНП у м. Києві у протидії з проявами насильства у суспільстві та методами запобігання.

КРИМІНАЛІСТИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Члени наукового гуртка Вероніка Опанасенко, Марія Бакарджиєва, Юля Сова та Марія Сухенко підготували змістовні тематичні доповіді в яких розглядали проблеми сексизму та гендерної рівності.

КРИМІНАЛІСТИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Також під час проведення заходу до учасників було доведено про початок роботи та особливості функціонування «гарячої лінії», розміщеної на офіційному сайті Кабінету міністрів України.

Кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X