Українська версія сайту

Засідання наукового гуртка ННІ №2 за участю судового експерта

24-11-2021

Продовжує роботу у ННІ № 2 науковий гурток «Техніко-криміналістичне дослідження документів та почерку» під керівництвом професора кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз Олени Воробей. Учасники гуртка - здобувачі вищої освіти з числа курсантів та студентів 1-4 курсів інституту.

Засідання наукового гуртка ННІ №2 за участю судового експерта

Чергове засідання наукового гуртка відбулось у змішаному форматі на базі платформи Zoom. До заходу долучився старший судовий експерт сектору дослідження давності документів відділу почеркознавчих досліджень, технічного дослідження документів та обліків лабораторії криміналістичних видів досліджень Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Юлія Білоус.

Засідання наукового гуртка ННІ №2 за участю судового експерта

Експерт розповіла про напрямки роботи відділу в сучасних умовах. Продемонструвала цікавий ілюстративний матеріал з проведених експертиз документів, підкреслила, за якими ознаками було визначено підробку тощо. Відзначила сучасні можливості судово-технічної та судово-почеркознавчої експертизи, актуальні проблеми та нові об’єкти, що надходять на дослідження. Гуртківці задавали питання стосовно роботи судового експерта, на які Юлія Білоус відповіла з наведенням прикладів з особистого досвіду роботи. Дискусія викликала велику цікавість у здобувачів вищої освіти як в аудиторії, так і у тих, хто під’єднався до засідання у режимі онлайн.

Засідання наукового гуртка ННІ №2 за участю судового експерта

Далі керівник гуртка Олена Воробей в межах щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» провела зі здобувачами вищої освіти бесіду із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознаками статі та захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства. Наприкінці засідання членам наукового гуртка було доведено інформацію про найближчі наукові та науково-практичні заходи.

Засідання наукового гуртка ННІ №2 за участю судового експерта

За результатами проведеного засідання було визначено пріоритетні напрями подальшої наукової діяльності гуртка.

Кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ №2 НАВС

 

Важливо

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

02183, м. Київ, вул. Ірини Бекешкіної, буд.3

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 206 79 32

X
X